Street Level Apeldoorn

Aandacht voor iedereen

Veldwerk en soepbus
Leestijd: 1 minuten

Wat is Street Level

Street Level is onderdeel van ons outreachende werk. We zijn er voor iedereen die dak- en thuisloos is of dreigt te worden. Ook degenen die zorg mijden, willen we vinden en helpen. 

Niemand hoort op straat te slapen. Met Street Level willen wij dak- en thuisloze mensen helpen en hoop geven. 'Hope is on the way!' is dan ook onze slogan. We gaan met onze Street Level bus letterlijk op weg naar dak- en thuisloze mensen die op straat te vinden zijn. We bieden hen eerst praktische hulp door bijvoorbeeld het uitdelen van hygiënemiddelen, kleding, drinken of een slaapzak. Vanuit die basis proberen we hen verder te helpen bij het vinden van een (t) huis.

Wat doet Street Level?

De naam Street Level zegt het eigenlijk al: we gaan de straat op, naar de plekken waar we dak- en thuisloze mensen kunnen vinden. Daar begint het. We bieden directe praktische hulp: onze Street Level bus zit vol met allerlei spullen die we uitdelen aan de mensen die het nodig hebben. Denk aan ondergoed, slaapzakken, kleding, hygiëneproducten (zoals tandenborstels, maandverband en wc-papier) en flesjes water. Spullen waar iemand die op straat leeft meteen baat bij heeft.

Maar daar houden we niet op! We willen een relatie opbouwen met dak- en thuisloze mensen door gesprekken aan te gaan en een luisterend oor te bieden. Soms kan dat voor iemand al zoveel betekenen. Door dat persoonlijke contact willen we ze verder helpen naar opvang of andere hulpverlening. Dat kan hulpverlening van het Leger des Heils zijn of van ketenpartners. Het doel is dat deze hulpverlening zo snel mogelijk tot opvang, en uiteindelijk tot een passend thuis leidt.

Contact?

Wil je meer weten over Street Level Apeldoorn?

Neem contact op met ons via oost.street.level-apeldoorn@legerdesheils.nl

Of bel met één van onze veldwerkers:

Mariëlle Groot Wassink 06 22 10 17 31

Thijmen Kiers 06 80 05 72 08

Hier staat ingevoegde content uit een sociaal media netwerk. Om deze content te zien, hebben we je akkoord nodig voor marketing cookies.
Klik hier om toestemming te geven.