Vast en Verder Zaanstad

Sluit je aan bij een gloednieuw team en maak het verschil op onze nieuwe locatie voor jongeren in Zaanstad!

Beschermd wonen
Leestijd: 1 minuten

Wij openen binnenkort een nieuwe locatie in Zaanstad: Vast en Verder, waar we 25 jongeren met diverse kwaliteiten en uitdagingen zullen opvangen. We hebben jullie hulp nodig om dit te realiseren! We zoeken ervaren aanpakkers, doorzetters, creatieve denkers, teamplayers, zelfstandige werkers, kritische meedenkers, initiatiefnemers en geruststellers die stevig in hun schoenen staan en de jongeren kunnen begeleiden in deze veranderingen. 

Afdelingsinformatie

Op onze nieuwe locatie zul je wisselende diensten draaien, zowel ochtend- als avonddiensten. We verwachten van je dat je de rust kunt bewaren in een veranderende omgeving en de jongeren effectief kunt ondersteunen. Bij het Leger des Heils zijn we onvoorwaardelijk betrokken bij mensen in nood. We streven naar laagdrempeligheid, samenhang, vasthoudendheid en zingevingsgericht werken. We geloven in gelijkwaardigheid, menswaardige behandeling, en dat mensen recht hebben om erbij te horen en tot hun recht te komen. Jij gelooft in de mogelijkheid van verandering en wilt bijdragen aan een zinvol leven voor anderen.

Over het Leger des Heils
Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 7.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor ongeveer 75.000 mensen.